BloGG
Her legger vi fra tid til annen ut oppskrifter, artikler og andre småsaker vi vil dele med dereFiskekager! Oppskrift på Jentans himmelske fiskekaker til hjemmebruk. Lykke til, håper det smaker! 1 kg hvit fisk – gjerne lyr og kolje Ca. 1 liter h – melk 30 g salt Ca. 170 g potetmel En liten dæsj muskat eller andre krydderier. Her er det kun fantasien som setter...
Familien SØL Smaken av sydspissen er et samarbeid mellom Jentan på Båly, Lindesnes Fyr, Lindesnes brygghus og Lindesnes havhotell. Hensikten er å fremme tradisjonelle lokale smaker med nye. Lindesnes er fra gammelt av kjent som ei stor vikingbygd. Det sies at Dronning...
Fredagstaco! Bernt og Hege fra Kongshamn kolonial har nå sørget for at fredagstacoen aldri blir den samme. Med en brennende kjærlighet for ekte råvarer har de laga et fantastisk tacokrydder. Her får du en vri på moderne fredagstaco: Fisketaco salat 200g hvit fisk pr...
Sei Satay! I helgen er det lov å kose sei litt ekstra, og her kommer en oppskrift du ikke kan la være å prøve ut. Vil nesten våge å si at den er noe for sei selv. 75 g chili 200 g ingefær 125 g kinesisk hvitløk 2 stk sitron, saften nøytral olje Kjør alle ingrediensene...
Velkommen til oss!
Ukedager i sesong
09:00 – 16:00
Helger i sesong
10:00 – 16:00
her finner du oss
Telefon
+47 38 25 97 00
E-post
post@jentanpabaly.no
Addresse
Bålyveien 19
4521 Spangereid