Butikken vår

Like i sjøkanten ved Båly havn finner du butikken vår - Jentan på Båly. Butikken er sesongåpen, og du kan besøke oss både via sjøveien og fastlandet.

Like i sjøkanten ved Båly havn finner du butikken vår – Jentan på Båly. Vi ligger i samme bygg som Båly fisk som er et fiskemottak. Butikken vår er sesongåpen.

Du vil i sesonger finne de ferskeste råvarer direkte fra mottaket. I tilegg til fersk fisk og skalldyr tilbyr vi hjemmelagde produkter som gratenger, puddinger, desserter, fiskekaker og mye annet spennende. Vi har også et godt utvalg av lokalmat fra lokale produsenter som: Trine på Gården, Vintland bringebær, køhler paviljongen, ellitsgård, røyland gård, hanasand gård, kongshamn bryggerestaurant, fiskelaget i Mandal, pheonix energy, den lille juicefabrikken, hesnes gartneri, egersund chocoladefabrik, Lindesnes brygghus mm. I sesong har vi inne egg og grønnsaker fra lokale bønder. 

I HAVNESTUA kan du sette deg ned i lune omgivelser å se på livet i havna. Det er også mulig å booke denne til små arragementer. Stua rommer inntil 50 personer. Og maten kan bestilles fra vårt catering kjøkken med alle rettigheter.

Båly havn er ei levende havn med fiskerirelatert aktivitet, men her finner du også andre små kjekke butikker som Garnbua, Lindesnes båt og hytteservice og Atlier Båly som har sin lokale kunster. Restauranten Kruer Tha Lay tilbyr det beste fra det Thailandske kjøkken. På andre siden av fjellet ligger Havhotellet som byr på overnatting og bespisning i flotte omgivelser. Er du ute etter opplevelser kan vi på det sterkeste anbefale en tur til tusenårsstedet Lindesnes fyr eller Sørlandsbadet i Lyngdal. Like ved oss finner du også den anerkjente undervannsrestauranten Under som tilbyr en magisk reise til livet under havet.

Velkommen til Jentan for en trivelig handel!

Du får et utvalg av våre populære sjømatsprodukter hos SPAR Vigeland, KIWI Lyngdal, Rom og Spangereid, REMA 1000 Vigeland, Amfi, Skinsnes og Vestnes

Catering kjøkkenet er åpent hver dag. Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

Velkommen til oss!

Ukedager i sesong

09:00 – 16:00

Helger i sesong

10:00 – 16:00

her finner du oss

Telefon

+47 38 25 97 00

E-post

post@jentanpabaly.no

Addresse

Bålyveien 19
4521 Spangereid