Tradisjonelt koldtbord:

Karbonader med løk, grilla kylling, roastbiff med remoulade, svinesteik med surkål, pilla reker(remø), rekeaspic, røkt laks og eggerøre, fruktsalat, potetsalat, grønnsalat, urtedressing, hjemmebakt brød og smør. Kr 259 pr kuvert

Koldtbord plukk og mix:

Ønsker du plukk og mix koldtbord velger du 8 retter fra menyen under. Det følger med potetsalat, grønnsalat, urtedressing , hjemmebakt brød og smør til bordet. Ønsker du flere retter velger du det fra listen. Fra kroner 269 pr kuvert.

Hver ekstra rett koster 40 kr. Minimum antall 10 pers

Skalldyrbord:

Ferske reker, fylt krabbeskjell, krabbeklør, sjøkreps, blåskjell, pastasalat, grønnsalat, urtedressing, aioli, smør, hjemmebaklt loff. Min antall 10 pers Kroner 399 pr kuvert. Sesong og fangst forbehold.

For spørsmål er det bare å kontakte oss på kjøkkenet eller via mail. Se egen liste for priser på levering.

Ved bestilling lørdager etter klokken 16.00 og Søndager kommer et tillegg på 300 kr 

 

The form has been submitted Successfully!
Det oppstod en feil ved forsøk på å sende meldingen. Vennligst prøv igjen senere.
Det oppstod en feil ved forsøk på å sende meldingen. Vennligst prøv igjen senere.